0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 12:00; 12:30 - 16:30

Program cu publicul

Lucrări programate 09.07.2024

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa I, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racordul punctului termic PT 56 și, respectiv, pe racordul punctului termic PT 106 .

     Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum  la următoarele puncte termice: PT 56 și PT 106 începând din dimineața zilei de 09.07.2024.

     Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 10 ore, așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L.

     În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

     În dreapta, aveți la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

     Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

     Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

     Vă mulțumim de înțelegere!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Sari la conținut