0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Program cu publicul

Lucrări

Revenim la anunțurile noastre cu următoarele precizări!

Pentru remedierea avariilor comunicate echipele de intervenții au lucrat continuu din dimineața zilei de 24.01.2023, finalizând cele trei avarii în jurul orei 6:00 din dimineața zilei de 25.01.2023.

După finalizarea lucrărilor la orice avarie urmează procesul de încărcare al conductei magistrale cu agent termic, proces tehnologic care se execută în incinta CET Palas.

Întrucât după mai multe ore de la începerea încărcării nu s-a ajuns la presiunea necesară furnizării agentului termic, am constatat apariția unor noi avarii care nu au permis reluarea furnizării.

În cursul zilei de azi aceste noi avarii au fost identificate și reparate, iar la această oră s-a reluat procesul de umplere a conductelor și se fac manevre de sectorizare a tronsoanelor de magistrală, în vederea pornirii etapizate a unor puncte termice pe măsură ce acestea ajung la parametrii de furnizare.

Vă asigurăm că lucrătorii noștrii depun toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a sistemului de termoficare afectat de aceste avarii.

Facebook
Twitter
Pinterest

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Avarie

Echipele de intervenție ale societăţii TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au finalizat lucrările desfășurate pentru eliminarea avariilor din str. Eroilor si str. Moldovei  și au început încărcarea

DETALII »
Sari la conținut