0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Program cu publicul

Avarii

TERMOFICARE CONSTANȚA SRL s-a confruntat în ultimele zile cu o succesiune de avarii majore apărute pe rețeaua de transport  a agentului termic, după repunerea în funcțiune a pompelor de circulație amplasate în CET Palas.

     Vă informăm pe această cale că s-a procedat la repararea conductelor magistrale, iar după operațiunea de încărcare a acestora cu apă ne-am confruntat cu apariția unor noi avarii, a căror amploare nu ne permite să ținem instalațiile în presiune.

     În data de 04.09.2022 s-a reușit reluarea furnizării apei  calde către consumatorii racordați la magistrala 1 a rețelei de transport (75 de puncte termice).

     În prezent, echipele de reparații ale TERMOFICARE CONSTANȚA SRL lucrează la remedierea avariilor depistate pe magistrala 2 a rețelei de transport (46 de puncte termice), pentru repunerea în funcțiune și a acesteia.

     Gradul avansat de coroziune al conductelor facilitează apariția avariilor la intrarea sistemului în presiune, motiv pentru care nu putem preciza deocamdată momentul reluării furnizării apei calde și pentru consumatorii alimentați prin magistrala 2.

     Vestea bună pentru constănțeni constă în faptul că la această dată proiectele de modernizare a rețelei de transport se află în etapa de execuție și odată cu derularea acestora vor fi eliminate toate neajunsurile generate de vechimea conductelor.

     Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, înțelegem nemulțumirile consumatorilor noștri față de lipsa apei calde și vă asigurăm că facem toate eforturile pentru rezolvarea situației în cel mai scurt timp posibil.

Facebook
Twitter
Pinterest

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Avarie

Echipele de intervenție ale societăţii TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au finalizat lucrările desfășurate pentru eliminarea avariilor din str. Eroilor si str. Moldovei  și au început încărcarea

DETALII »
Sari la conținut