0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Program cu publicul

Comunicat oprire periodică a energiei termice

Primăria Municipiului Constanța informează consumatorii de energie termică racordați la sistemul municipal de termoficare că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar, având totodată în lucru, în diferite stadii, proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice cât și de modernizare a rețelelor de distribuție a agentului termic secundar.

      În scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas, obiectiv care se afla începând cu 01.08.2023 în administrarea societății TERMOCENTRALE CONSTANȚA SRL, aparținând Consiliului Local Municipal.

     În același timp sunt necesare lucrări de întreținere și reparații a rețelei de transport și de distribuție a energiei termice aflate în administrarea societății TERMOFICARE CONSTANȚA SRL. Totodată municipalitatea realizează lucrări de investiții pentru modernizarea magistralelor de transport a agentului termic, iar pentru acestea sunt necesare opriri tehnologice solicitate de constructori.

     Având în vedere cele prezentate mai sus, pentru a se crea condițiile necesare executării lucrărilor, se va opri producerea energiei termice și furnizarea apei calde de consum către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare  Centralizată cu Energie Termică în perioada 22.08.2023 – 06.09.2023.

     Toate eforturile depuse de municipalitate împreună cu cei doi operatori locali de termoficare sunt îndreptate în direcția realizării unui sistem performant de alimentare centralizată cu energie termică, care să asigure constănțenilor confortul termic dorit, la un preț accesibil și cu un impact minim asupra mediului, ca efect al proiectelor de investiții în curs de derulare și de performanța noilor tehnologii din domeniu.

     Pentru că toate aceste lucrări necesare creează și un disconfort, ne cerem scuze constănțenilor afectați și vă asigurăm că toate părțile menționate mai sus sunt implicate în găsirea celor mai eficiente soluții pentru îmbunătățirea serviciului de furnizare a energiei termice.

     Vă mulțumim pentru înțelegere!

Facebook
Twitter
Pinterest

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Lucrări programate 28.09.2023

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale,

DETALII »
Sari la conținut