0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 12:00; 12:30 - 16:30

Program cu publicul

Lucrări programate 31.07.2023

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa I’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racordul PT 214.

     Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la punctul termic: PT 214 începând din dimineața zilei de 31.07.2023.

     Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 10 ore așa cum ne-a comunicat costructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Electrocentrale Constanta S.A.

     În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

     Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

     Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

     Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

     Vă mulțumim de înțelegere!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Avarie

Echipele de intervenție ale societăţii TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au finalizat lucrările desfășurate pentru eliminarea avariei de pe rețeaua de termoficare nemodernizată și au început încărcarea

DETALII »
Sari la conținut