0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Program cu publicul

Lucrări programate 25.07.2023

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa III, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte  apa caldă de consum, pe str.Atelierelor.

     Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum  consumatorilor de pestr. Atelierelor, bd. Ferdinand, str. Ștefan cel Mare arondați punctului termic PT 69, începând din dimineața zilei de 25.07.2023.

     Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 8h așa cum ne-a comunicat costructorul.

     În funcție de momentul finalizării vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

     Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestui punct termic.

     Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice și vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

     Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

     Vă mulțumim de înțelegere!

Facebook
Twitter
Pinterest

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Lucrări programate 28.09.2023

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale,

DETALII »
Sari la conținut