0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 12:00; 12:30 - 16:30

Program cu publicul

Lucrări programate 08.11.2023

Având în vedere proiectele „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II si Etapa III’, proiecte ce necesita executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale cât si apariția unor avarii majore pe tronsoanele rețeleide transport nemodernizate momentan, nu se poate asigura  energie termică pentru prepararea apei calde de consum către  toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare  Centralizată cu Energie Termică începând cu dimineața zilei de 08.11.2023.

     Aceste lucrări se vor desfășura pe str. Gen.Manu, str.Cuza Voda, str. Biruinței, str. Cutezătorilor, str. Albastră, str.Ilarie Voronca, str.Steagului, str. N.Iorga, str. Oleg Danovski.

     Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore  după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.

     În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

     Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

     Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

     Vă mulțumim de înțelegere!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Lucrări programate 19.04.2024

Având în vedere finalizarea lucrărilor de modernizare programate din data de 18.04.2024 în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II” cât și

DETALII »
Sari la conținut