0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 12:00; 12:30 - 16:30

Program cu publicul

Înscrierea in programul de casare a autovehiculelor mai vechi de 15 ani, în schimbul sumei de 3000 lei

Stimați constănțeni,

     Vă informăm că, până la data de 31 august, inclusiv, vă puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani, în schimbul sumei de 3000 de lei.

     Instrucțiunile privind înscrierea în program și modalitatea de creare a contului pentru depunerea dosarului, le regăsiți accesând acest link.

     În Constanța sunt circa 150.000 de autovehicule, iar peste o treime dintre acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a primi stimulentul de casare.

     Încurajăm pe această cale, toți cetățenii municipiului Constanța ce dețin autovehicule care îndeplinesc condițiile de acordare a stimulentului de casare, să profite de această ocazie pentru a beneficia de suma de 3000 de lei și de a scăpa de grija de a întreține și suporta costurile deținerii unui autovehicul învechit.

     După încheierea perioadei de înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite lista cu persoanele înscrise, care vor fi invitate, ulterior, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, din incinta City Park Mall, în vederea verificării documentelor și încheierii contractului de finanțare.

     După încheierea contractului de finanțare, autovehiculul poate fi predat către colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidențele fiscale. După prezentarea dovezilor de predare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului.

     Suntem datori cu toții să îmbunătățim condițiile de mediu în care trăim pentru a ne proteja sănătatea proprie și a celor dragi.

     Pentru relații suplimentare și asistență în depunerea cererii, puteți suna la numărul de telefon 0241.485.807.

Sari la conținut