0241.616.792 / 0341.461.000

24/7 Dispecerat

Luni - Vineri: 8:00 - 12:00; 12:30 - 16:30

Program cu publicul

Comunicat

În această perioadă cu temperaturi mai scăzute, ne aflăm în situația în care din motive tehnologice și funcționale ale sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, nu există posibilitatea creșterii temperaturii agentului termic.

     Creșterea temperaturii agentului termic determină dilatația conductelor, fenomen ce conduce la apariția de avarii și implicit la închiderea unor tronsoane de magistrală pentru remedierea acestora. Totodată, având în vedere vechimea unor conducte și gradul avansat de uzură al acestora, probabilitatea de apariție a unor noi avarii la umplerea cu agent termic a magistralelor este ridicată, fapt ce ar determina ca pentru unele zone din oraș să ne aflăm în imposibilitatea furnizării încălzirii și apei calde pentru perioade de timp pe care nu le putem aprecia cu exactitate.

     Rugăm consumatorii de energie termică să înțeleagă și să accepte această situație, până vom depăși perioada temperaturilor scăzute.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Harta P.T.:

Ultimele informații:

Lucrări programate 19.04.2024

Având în vedere finalizarea lucrărilor de modernizare programate din data de 18.04.2024 în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II” cât și

DETALII »
Sari la conținut